Uw bedrijf

De drukpuntmassage is uitermate geschikt om op uw bedrijf te (laten) geven. U kunt het zien als een waardevolle bijdrage aan de gezondheid en welbevinden van u en uw personeel. Een drukpuntmassage kan prima passen binnen het arbeidsomstandigheden beleid en deel uitmaken van uw secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een regelmatige drukpuntmassage kan zorgen voor vermindering van verzuim en uitval van personeel door op de werkvloer opgelopen lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Een groot deel van de dag zijn we met ons werk bezig; genoeg “kansen” om klachten te ontwikkelen door een verkeerde werkhouding, stress om werkdruk, of andere zaken.

Hoe voelt het (ook al weer) om ontspannen te zijn? Hoe goed voelt dát?

Een drukpunt massage laat het je weer voelen. Het maakt je bewust en brengt je weer in balans …. het draagt zeker bij tot beter functioneren.

Regelmatige drukpunt massage voorkomt RSI en (verlaagt) ziekteverzuim.

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf…

Behalve drukpuntmassage kan ook gekozen worden voor een ontspannings massage, sportmassage of traditionele stoelmassage. Eventueel kunnen de wensen persoonlijk worden afgestemd.

De positieve gerichte aandacht oefent geestelijke- en lichamelijke effecten op het welbevinden van uw werknemers, op de sfeer op de werkplek en daarmee op het functioneren van uw werknemers en uw bedrijf in zijn geheel.

De massages kunnen op regelmatige basis op een door u gewenste locatie gegeven worden. Om kennis te (laten) maken met de massages kunnen we incidentele massages verzorgen tijdens evenementen, congressen, beurzen, bedrijfsfeest enz.

Onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten zelfs fiscaal aftrekbaar. Kijk op www.belastingdienst.nl onder ‘stoelmassage’.

Contra-indicaties.
Er kunnen redenen zijn om geen massage te geven. Raadpleeg hiervoor bij contra-indicaties of overleg bij twijfel even met de de bedrijfsarts.

⬅︎ terug naar massages

bel voor een afspraak