Lypossage™

Lypossage™ – Zone I en II

Lypossage™ is een manuele lichaams-massage die in Amerika is ontwikkeld door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite, zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende, ontgiftende, werking waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel!

Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in verschillende zone’s.

Voor het lichaam kennen we zone I (boven-benen, zitvlak en buik) en zone II (rug, boven-armen en borst).

Zone III omvat het gezicht hoofd, nek en schouders.

De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is het onderhuids bindweefsel meer ontwikkeld dan bij mannen. Mannen hebben over het algemeen meer spierweefsel.

Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten enz.

Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2½ liter water te drinken

⬅︎ terug naar massages

bel voor een afspraak