Stoelmassage(2)

Een drukpuntmassage wordt over het algemeen als laagdrempelig ervaren omdat de massage door de kleren heen gegeven wordt. U hoeft zich dus beslist niet uit te kleden. Er komt geen olie aan te pas.

De drukpuntmassage is een massage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel.

Een behandeling duurt ca. 15 – 20 minuten.
Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de onderarmen, ellebogen, handen, handpalmen en vingers op o.a. hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt.

De specifieke technieken stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten zoals stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders, armen enz. Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De behandeling is bijzonder aangenaam om te ondergaan en werkt erg ontspannend.

De effectieve manier van masseren geeft je nieuwe energie. Na een behandeling voel je je lekker ontspannen en verfrist. Ook bevordert deze massage je bloedsomloop, de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van nieuwe voedingsstoffen.

Het bevordert ook de circulatie van lymfe, hormonen en andere belangrijke stoffen in je lichaam en brengt daardoor het zelfherstellend vermogen nog meer in werking.

Regelmatige drukpunt massage is goed voor lichaam (en geest) en houdt je gezond.

Na een behandeling voelt u zich zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter…. lees verder.

⬅︎ terug naar massages

bel voor een afspraak